Audities: Blood Brothers van De Theaterrepubliek

3 januari 2017, 13:59 - Redactie
Audities: Blood Brothers van De Theaterrepubliek

Volgend najaar speelt de Amsterdamse theatergroep De Theaterrepubliek de musical Blood Brothers. Voor deze productie is De Theaterrepubliek op zoek naar acteurs m/v die kunnen zingen en acteren (dans is in deze productie niet van toepassing).

Op maandag 16 januari 2017 (en eventueel op 7 februari 2017) zullen er audities plaatsvinden vanaf 20:00 uur. Tijdens de auditie krijg je de kans om een nummer uit de voorstelling te zingen, dit nummer krijg je van te voren, daarnaast ontvang je nog een scenetekst. De zang is individueel, de spelscene's in groepsverband.

Voor de vrouwen hebben wij rollen met als zangstem mezzo of alt in de volgende leeftijdscatagorieen: 18/25 & 35+. Voor de mannen hebben wij rollen met als zangstem tenor of bariton in de volgende leeftijdscategorieën: 18/25.

De repetities vinden plaats in Amsterdam Osdorp (gratis parkeren) op de dinsdagavond tussen 20:00-22:30 uur (met uitloop naar 23:00 uur). Daarnaast worden er extra repetities ingepland in een weekend. De voorstellingen vinden plaats in oktober 2017 te Amsterdam. Opgeven kan op www.detheaterrepubliek.nl.

Verhaal

Blood Brothers vertelt het verhaal van een tweeling die kort na de geboorte gescheiden wordt. Hun moeder, een alleenstaande vrouw uit het arbeidersmilieu, kan maar net de eindjes aan elkaar knopen en staat noodgedwongen één van haar zonen af aan haar rijke, kinderloze werkgeefster mevrouw van Leeuwen.

Onder druk van mevrouw van Leeuwen maken de vrouwen de afspraak dat de tweelingbroers nooit van elkaars bestaan mogen afweten. Dat blijkt echter moeilijker dan verwacht, vooral wanneer beide jongens elkaar per toeval ontmoeten. Ondanks hun verschillende achtergrond en opvoeding ontstaat er een hechte vriendschapsband die lijkt nooit stuk te zullen gaan.

Naarmate de jongens ouder worden, worden de verschillen tussen beiden steeds duidelijker en kent hun hechte band vele beproevingen. De lotsbestemming van beide jongens lijkt mijlenver uit elkaar te liggen... tot het geheim van hun verwantschap verraden wordt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda