Audities: Bloemrijk en het magische Toverstekje van Musicalgroep Bries Producties

11 november 2019, 11:19 - Redactie
Audities: Bloemrijk en het magische Toverstekje van Musicalgroep Bries Producties

De nieuwe Wijchense musicalgroep Bries zoekt talenten die zin hebben om mee te spelen en te zingen in de originele musical Bloemrijk en het magische Toverstekje. Audities zijn op zaterdag 30 november en aanmelden kan via de website: www.briesproducties.nl.

De musical Bloemrijk speelt zich af in een sprookjesachtig bloemenland waarbij elke 100 jaar een nieuwe koningin gekozen moet worden. Hiervoor start een geselecteerd groepje een reis vol avonturen om deze koningin, met behulp van het magische toverstekje, te vinden.

Bloemrijk is een vrolijke familievoorstelling voor jong en oud die uitgevoerd gaat worden in maart 2021 in ’t Mozaïek in Wijchen. De musical heeft plek voor 20 spelers van 16 jaar en ouder. Bries Producties werkt zonder regisseur en wil gebruik maken van alle kwaliteiten die er in een groep aanwezig zijn. Zo is er maximale ruimte voor ieders creativiteit. Wil je meer weten over de aanpak, visie of de musical? Op 20 november is er om 19.30 uur een informatieavond, tevens in ’t Mozaïek in Wijchen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda