Audities: Best of Musical van Nationaal Jeugd Musical Theater & StageCenter

15 oktober 2021, 16:27 - Redactie
Audities: Best of Musical van Nationaal Jeugd Musical Theater & StageCenter

In mei 2022 zal in Amstelveen het grootschalige musical concert Best of Musical te zien zijn. Verschillende bekende musicalartiesten zullen samen met een groot ensemble de mooiste musical songs ten gehore brengen.

"Dit project belooft één groot feest te worden voor publiek en cast" vertelt Lieke van Loon, producent van StageCenter. "We vieren musical op zijn best. Groots en meeslepend maar ook klein en intiem. Een mega cast geeft de mogelijkheid om echt uit te pakken. En dit alles onder de muzikale leiding en regie van Elise Berends en choreografie van Ashley Veldhuyzen en Janou Mul." Wie de solisten zijn wil Lieke nog niet zeggen. "Dat houden we nog even geheim".

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) en StageCenter bieden al jaren de mooiste kansen aan jongeren met theater ambities. Zo produceert het NJMT jaarlijks een nationale musicaltour en produceerde StageCenter in het verleden verschillende grootschalige concerten met bekende artiesten. Verschillende sterren als Anouk van Laake (Phantom of the Opera Londen) zette hun eerste professionele stappen in deze concerten.

Voor nu worden er castleden voor het ensemble gezocht. Vooral zangers en dansers in verschillende leeftijdscategorieën zijn meer dan welkom. Aanmelden voor de audities op 31 oktober kan zowel via de site van het NJMT als via de site van StageCenter.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda