Audities: Beauty and the Beast jr. van Muziek- en Dansschool Amstelveen

9 juli 2018, 14:18 - Redactie
Audities: Beauty and the Beast jr. van Muziek- en Dansschool Amstelveen

Op zaterdag 14 juli houdt de afdeling theater van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen audities voor de musical Beauty and the Beast jr. Bij Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen worden er op woensdag en zaterdag musical lessen gegeven op het Stadsplein in Amstelveen.

In deze lessen wordt er wekelijks aandacht besteed aan zingen, dansen en acteren. Natuurlijk vinden er jaarlijkse enkele optredens plaats waarin de leerlingen op een podium kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben.

Getalenteerde leerlingen kunnen auditie doen voor de zogenaamde ‘musical productieklas’. In deze klas ga je met z’n allen een musicalproductie maken met liedjes, scènes en dansen. Afgelopen jaar werd Hairspray gespeeld in de Kleine Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Komend jaar vindt de uitvoering van Beauty and the Beast plaats in het weekend van 22 en 23 juni.

Wil jij komend seizoen stralen in een musical? Kan je zingen, dansen en acteren? Ben je tussen de 10 - 18 jaar? Geef je dan op voor de audities voor de musical Beauty and the Beast door een e-mailtje te sturen naar musical@muziekschoolamstelveen.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda