Audities: ‘Alleen op de wereld’ van Jongerentheater Quint

19 maart 2018, 09:22 - Redactie
Audities: ‘Alleen op de wereld’ van Jongerentheater Quint

Jongerentheater Quint is op zoek spelers met en zonder ervaring voor de nieuwe familievoorstelling van 2018, Alleen op de wereld.

Alleen op de wereld is een feel good verhaal over de achtjarige vondeling Rémi die door zijn pleegvader wordt verkocht aan de oude straatmuzikant Vitalis. Met het aapje Jolie-Coeur en de honden Capi, Dolce en Zerbino trekt hij als artiest door het harde Frankrijk van 1870 heen. Een ontroerende zoektocht van een kleine jongen op zoek naar zijn familie. Gebaseerd op het prachtige boek Sans Famille van Hector Malot (1878).

Jongerentheater Quint zoekt naar circa 30 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar, uit (de regio) Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas. Naast jongeren vanaf 12 jaar zoekt het gezelschap nu ook iemand die Rémi wil spelen. Een jongen of meisje van 9 t/m 13 jaar die van spelen en zingen houdt.

De audities zijn op vrijdag 20 april 2018 van 18:00 tot 21:00 uur. Je hoeft voor de audities niets voor te bereiden, er zal gewoon een paar uur met elkaar gedanst, gezongen en geacteerd worden. Locatie: IJsselcollege te Capelle aan den IJssel (Pelikaanweg 1). Voor de rol van Remi is er een speciale auditie op zondag 22 april tussen 10:00 en 13:00 uur.

Als je geselecteerd en uitgenodigd wordt om mee te spelen starten de repetities vanaf 12 mei ieder weekend in het IJsselcollege te Capelle aan den IJssel. De voorstellingen zijn in de grote zaal van het Isalatheater, de Tuyter in Krimpen aan den IJssel, theater Swanla in Zevenhuizen en de Entree.

Inschrijven voor de audities kan op jongerentheaterquint.nl tot vrijdag 13 april.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda