Audities: Aladdin Jr. van Dansstudio Focus

15 juli 2016, 10:19 - Redactie
Audities: Aladdin Jr. van Dansstudio Focus

Op maandag 29 augustus organiseert Dansstudio Focus audities voor de jeugdproductie Aladdin. De auditie is voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 17 jaar. Maximaal 30 leerlingen gaan aan de slag met deze echte Disney-musical. De leerlingen werken een jaar lang aan zang-, dans- en acteervaardigheden, in juni 2017 zal dan Aladdin voor publiek, in een echt theater worden opgevoerd.

Repetities

Iedere maandag repeteren de leerlingen 1,5 uur. De dans- en spellessen worden verzorgd door Francesco Bekkema. De zanglessen worden gegeven door Marieke Visser. Zij is muziekdocente, zangeres en hoboist. Naast de lessen en het repeteren voor de musical is er ook veel aandacht voor wat er allemaal komt kijken om in het theater aan de slag te gaan.

Audities

Dus, houd je van zingen, dansen en acteren? En ben je tussen de 8 en 17 jaar oud? Meld je dan aan voor de audities door een mail te sturen met je naam en leeftijd naar contact@focusstudio.nl. De audities vinden plaats bij Dansstudio Focus aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda