Audities: Advocaatje met slagroom van TOP theaterproducties

13 maart 2019, 15:46 - Redactie
Audities: Advocaatje met slagroom van TOP theaterproducties

TOP theaterproducties zoekt talent. Op 25 maart houdt TOP audities voor een nieuwe voorstelling die gaat spelen op locatie van diverse woon-zorgcentra. De voorstelling gaat heten Advocaatje met slagroom. De audities vinden plaats in Almere Haven.

Advocaatje met Slagroom is een kleine maar volledige show welke zich afspeelt zich af in het gelijknamige kroegje wat 25 jaar bestaat. Dit wordt door de stamgasten uitbundig gevierd met de nodige liedjes en dansjes uit de 50, 60 en 70er jaren. Herkenbare melodieën van o.a. Dorus, A.M.G. Schmidt, Rocco Granata, Doris Day en De Selvera’s worden wederom begeleidt door een live combo.

Vanaf eind september gaat de voorstelling spelen in diverse woon-zorgcentra in Almere en omgeving.

De repetities starten vanaf april en staan onder professionele leiding van Dick Schaar, Jorge Verkroost en Sabine Bulder.

Het gezelschap zoekt mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en/of acteren en/of dansen, zich hierin willen bekwamen en plezier beleven om te spelen voor een kritisch maar dankbaar publiek. Vanaf +/- 15 jaar ben je van harte welkom om te komen auditeren. Naast kwaliteiten is motivatie, inleving, persoonlijkheid en competentie belangrijk.

Wil je bewoners van woon-zorgcentra een hele mooie en middag laten beleven en oude tijden doen laten herleven? Wil je veelvuldig spelen op het toneel en daarmee je talent ontwikkelen in het vakgebied ‘muziektheater’ meld je aan door voor 20 maart een CV te sturen naar administratie@topalmere.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda