Audities: Acteurs gezocht voor Willem Junior

4 mei 2022, 10:19 - Redactie
Audities: Acteurs gezocht voor Willem Junior

De educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling Willem Junior krijgt een tweede speelseizoen. Deze voorstelling zal verder gaan touren door heel Nederland langs theaters en op scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs. Voor het tweede seizoen is STENT Producties opzoek naar energieke acteurs (M) voor eventuele eerste bezetting als understudy posities voor de rollen van Willem en Jan.

Specifiek zoekt de producent:

  • Acteurs (M) – Leeftijd 18-35 jaar – Zeer sterk in spel, goed in zang.
  • In bezit van relevante opleiding en/of werkervaring. Voorkeur gaat uit naar freelancers.

Beschikbaarheid

  • Repetitieperiode: 22 t/m 26 augustus 2022 – fulltime
  • Tournee: begin september 2022 t/m uiterlijk 9 april 2023

Let op: het betreft een tournee bestaande uit losse boekingen als vrije familievoorstelling in het theateraanbod maar ook als schoolvoorstellingen in het theater en op scholen. Boekingen komen ook tijdens het theaterseizoen/schooljaar nog binnen, hierdoor is gekozen om met understudies te werken. Beschikbaarheid dient breed te zijn, de voorstelling kan immers iedere dag van de week spelen – veelal in de ochtenden en/of middagen.

Audities
De audities vinden plaats op vrijdagmiddag 20 mei 2022 in Amsterdam. Het is van belang dat je deze dag van 12:00 – 18:00 uur beschikbaar bent. Wanneer je uitgenodigd wordt ontvang je het definitieve tijdstip.

Aanmelden
De casting verloopt volledig via STENT Casting. Meld je via de website aan, dit kan t/m 15 mei 2022. Aanmeldingen nemen wij alleen in behandeling wanneer deze zijn voorzien van een CV + foto’s (gelieve één close-up & één tot ten voeten uit). Let op: aanmelden betekent niet automatisch dat je wordt uitgenodigd voor de audities.

Bekijk willemjunior.nl om een beeld te geven van de voorstelling. Overige vragen kunnen gemaild worden naar casting@stent.tv o.v.v. Auditie Willem Junior.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda