Audities: Acteur gezocht voor Cyrano van Stichting MuBo

schedule26 januari 2019, 10:17 - Redactie
Audities: Acteur gezocht voor Cyrano van Stichting MuBo

Stichting MuBo repeteert momenteel aan de musical Cyrano. Nu zoekt de stichting nog een acteur met enige ervaring/opleiding voor een van de hoofdrollen: Christian. Een jonge cadet (tenor). Wellicht iets voor jou? Reageer dan snel via email: info@stichtingmubo.nl. Vermeld telefoonnummer, ervaring en stuur eventueel een C.V. mee.

De voorstellingen zijn op 15 en 16 maart in Noordwijk. Er zijn repetities op alle vrijdagen en in overleg soms een extra avond in Hillegom of Noordwijk. Verder zijn er repetitieweekenden op de volgende dagen gepland: 2 en 3 feb, 16 en 17 feb, 2 en 3 maart, 9 en 10 maart.

Je hoeft zeker niet bij alle repetities te zijn (al mag dat natuurlijk wel). Reken even met minimaal 4 repetities en de rest studeer je thuis.

Er is een beperkt budget beschikbaar inclusief reiskosten en inclusief BTW maar hoe hoog dit is, is afhankelijk hoeveel repetities je bij kunt wonen. Reken even op ca 500 - 1500 euro all-inn.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda