Audities: A Little Night Music en Legally Blonde van Amsterdam Musical

14 juli 2016, 11:19 - Redactie
Audities: A Little Night Music en Legally Blonde van Amsterdam Musical

Het komende seizoen zal Amsterdam Musical twee producties gaan brengen, A Little Night Music en Legally Blonde. Voor beide producties worden er audities gehouden.

A Little Night Music

A Little Night Music is een komedie van Stephen Sondheim. De ooit succesvolle actrice Desiree Armfeldt heeft een affaire met Count Carl-Magnus, die getrouwd is met Charlotte Malcolm. Fredrik Egerman, een ex-geliefde van Desiree is getrouwd met de maagdelijke Anne. Half zo oud als hijzelf – meer de leeftijd van zijn zoon, Henrik.

Als al deze personen een uitnodiging ontvangen om met elkaar een weekendje weg te gaan, ontstaan er natuurlijk vreemde situaties. En dat alles wordt geregistreerd door grootmoeder Madame Armfeldt, kleindochter Fredrika, bediende Petra en het Kwintet, het Griekse koor.

De audities vinden plaats op zaterdag 27 augustus in het Polanentheater in Amsterdam. Aanmelden voor de audities kan op www.amsterdammusical.nl.

Legally Blonde

De grootste droom van societymeisje Elle Woods is te trouwen met Warner Huntington III. Maar wanneer zij een aanzoek verwacht komt ze van een koude kermis thuis: Warner vindt het tijd om serieus te worden, dumpt Elle en vertrekt naar Harvard.

Om hem terug te winnen, haalt Elle – met succes – alles uit de kast om toegelaten te worden op Harvard, maar Warner is inmiddels verloofd met de koele Vivienne. Dankzij haar nieuwe vrienden realiseert Elle zich dat ze meer in haar mars heeft dan ze ooit had gedacht. Legally Blonde is vooral een heerlijke komedie met geweldige rollen, veel koorzang en pittige dansnummers.

De audities vinden plaats op zondag 28 augustus in het Polanentheater in Amsterdam. Aanmelden voor de audities kan op www.amsterdammusical.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda