Audities: A Christmas Carol van Theatergroep Manteau uit Gorinchem

2 mei 2023, 12:32 - Redactie
Audities: A Christmas Carol van Theatergroep Manteau uit Gorinchem

Theatergroep Manteau uit Gorinchem is verheugd om aan te kondigen dat we op zoek zijn naar getalenteerde en gepassioneerde performers voor hun aankomende productie van de kerstmusical A Christmas Carol, gecomponeerd door niemand minder dan Alan Menken.

Deze musical vertelt het verhaal van de chagrijnige en hebzuchtige zakenman Ebenezer Scrooge, die op kerstavond bezoek krijgt van drie geesten die hem zijn verleden, heden en toekomst laten zien. Door deze ervaringen wordt Scrooge gedwongen om zijn leven te heroverwegen en zijn hart te openen voor de ware betekenis van kerst.

Gezocht wordt musicaltalent voor alle rollen. Ben jij degene die in staat is om de emoties en het drama van dit prachtige verhaal tot leven te brengen. Gezocht worden zowel semi-professionals als amateurs. Theatergroep Manteau is een groep voor en door musicalliefhebbers en wil iedereen de kans geven om een echte ster te worden.

Auditie-instructies:
Bereid een muzikaal nummer voor dat past bij de stijl van de show. Het hoeft niet uit de show zelf te zijn, maar het moet wel laten zien wat je vocale capaciteiten zijn. Bereid ook een monoloog voor van ongeveer één minuut, waarin je laat zien hoe je jezelf of een personage kunt portretteren.

Stuur een video van je auditie, waarin je zowel het nummer als de monoloog uitvoert. Stuur de video samen met een beschrijving van je musical ervaring en een korte motivatiebrief naar: info@theatergroepmanteau.nl. Na het bekijken van je ingezonden video volgt een uitnodiging voor een 'live' auditie op 21 of 28 juni.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda