Audities: 3 Musketiers, de musical van Theatergroep SPOT

22 februari 2016, 11:31 - Redactie
Audities: 3 Musketiers, de musical van Theatergroep SPOT

Theatergroep SPOT organiseert op vrijdag 4 maart extra audities voor 3 Musketiers, de musical. Ben je geïnteresseerd om lid te worden van SPOT en wil je graag auditie doen stuur dan voor aanstaande donderdag (25 februari), je contactgegevens met een kleine introductie per mail naar info@theatergroepspot.nl.

Hieronder zie je de volledige oproep van Theatergroep SPOT.

Meerstemmig zingen in het ensemble, uitdagende groepschoreo’s dansen en verfrissende speelscènes neerzetten: de core business van Theatergroep SPOT is grote musicals brengen op hoog niveau. Spreekt dit je aan? Heb je altijd al in een musical mee willen spelen? En sluit je je graag aan bij een van de leukste theaterverenigingen van regio Haaglanden? Meld je dan nu aan voor de audities op vrijdagavond 4 maart 2016 voor 3 Musketiers, de musical.

Je vindt zingen heerlijk en doet dat het liefst de hele dag! Het lijkt je leuk om met een groot ensemble samen een musical in te studeren. Naast zingen, hou je van dans en spel! Ervaring is geen must, maar is wel mooi meegenomen. Naast de reguliere repetities op vrijdagavond, zorg je zelfstandig, eventueel samen met andere Spotters, voor het verder instuderen van aangeleerde choreo’s, zangpartijen en spelaanwijzingen.

Wat ga je doen bij Spot?

Na een proefperiode van 2 maanden word je lid van theatergroep SPOT. SPOT is een amateurvereniging die plezier, gezelligheid en sociale activiteiten hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast zijn we gedreven en staan we voor kwaliteit van ons voorstellingen en concerten. Dit seizoen spelen we “3 Musketiers, de musical”. We hebben afgelopen oktober audities voor de rollen gehad en die zijn dus grotendeels vervuld. Echter, zijn er nog een aantal rollen te vergeven en ligt er ontzettend veel ensemblewerk op je te wachten. Je zult je echt geen moment vervelen bij SPOT! Na de voorstellingen in september, doe je als lid van de vereniging SPOT weer mee in de reguliere audities voor de rollen voor de musical 2016-2017.

Hoe geef je je op?

Heel simpel, je stuurt zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 25 februari 2016, je contactgegevens met een kleine introductie per mail naar info@theatergroepspot.nl . Vervolgens nemen wij contact met je op om een en ander met elkaar te bespreken.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda