Audities: 3 Musketiers, de Musical van het Brabants Muziek-Theater

4 december 2017, 11:20 - Redactie
Audities: 3 Musketiers, de Musical van het Brabants Muziek-Theater

Het Brabants Muziek-Theater is voor de nieuwe productie 3 Musketiers, de Musical op zoek naar kandidaten voor de rol van Constance (Sopraan). De reguliere repetities worden gehouden op woensdagavond van 20:00 uur - 23:00 uur in Schijndel.

Indien je geselecteerd wordt word je geacht aanwezig te zijn op de repetitieavonden die voor jouw taak binnen het geheel gelden. Daarnaast zullen er een aantal werkdagen en/of weekenden zijn. Aanwezigheid hierbij is verplicht. Uiteraard krijg je direct aan het begin van de productie een jaaroverzicht met hierop alle data.

Word je geselecteerd, dan brengt jouw deelname aan de productie kosten met zich mee. Daar staat een gedegen begeleiding tegenover, die veelal ook één op één of in kleine groepjes zal zijn. Het gezelschap werkt met een viertal professionals, die allemaal conservatorium geschoold zijn. Je zult merken dat je persoonlijk groeit tijdens de repetities, naast het feit dat het natuurlijk ook heel leuk is om deze mooie musical te mogen maken.

De kosten voor deelname bedragen € 20,00 per persoon per maand, te betalen over de maanden augustus 2017 tot en met oktober 2018.

De audities zijn op woensdag 13 december om 20:30 uur in Schijndel. Interesse en per direct beschikbaar? Stuur dan een mailtje met een korte introductie en opsomming van je ervaring naar secretariaat@brabantsmuziektheater.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda