Auditieoproep: Legally Blonde van Musical 2.0

25 juni 2020, 13:01 - Redactie
Auditieoproep: Legally Blonde van Musical 2.0

Van filmhit tot Broadwaymusical; Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug. Musical 2.0 brengt, samen met een cast vol toptalenten uit het hele land, de hilarische musicalkomedie Legally Blonde jr. naar Schouwburg De Meerse.

Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University. Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’.

Voor Legally Blonde jr. wordt nog gezocht naar een klein aantal talentvolle jongens en meisjes van 13 t/m 20 jaar oud. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, worden de audities voor het seizoen 2020/2021 nét even anders. Nog tot en met 31 juli doe je dat namelijk gewoon vanuit huis. Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.

De voorstelling staat ook dit jaar onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Marleen de Vries (choreografie) en Pien van Gerven (zangcoach). Legally Blonde jr. gaat op zaterdag 24 april 2021 in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda