April Darby sluit haar Power Women Sessions af met Willemijn Verkaik

22 februari 2021, 18:37 - Redactie
April Darby sluit haar Power Women Sessions af met Willemijn Verkaik
Foto Willemijn: Diana Vellema - Foto April: Shendy Stroop

April Darby, bekend van onder andere The Bodyguard en Aida in Concert, is in een reeks van 4 covers de samenwerking aangegaan met verschillende vrouwelijke artiesten. In deze serie, genaamd Power Women Sessions, heeft April samen gewerkt met iedere keer een andere zangeres, waaronder Shirma Rouse, Kimberly Fransens en Jill Helena.

Vandaag heeft April aangekondigd dat Willemijn de grote afsluiter is van deze reeks Power Women Sessions. April en Willemijn zijn geen onbekende van elkaar, ze hebben het podium al eerder gedeeld tijdens de openluchtconcerten van Aida in Concert.

April over de totstandkoming : "Willemijn heeft elk podium verovert van West End, Broadway tot aan de Oscars. Maar juist in de zaal van het DeLaMar in Amsterdam was ik totaal flabbergasted door haar soloshow en één nummer in het bijzonder : If I Own Today. Aankomende vrijdag brengen wij dit powernummer uit in duetvorm".

April Darby over dit initiatief: "Na de afgelopen jaren reizen en werken in het buitenland is het mij opgevallen, dat wij zo onwijs veel én gruwelijk goed vrouwelijk muzikaal talent hebben in Nederland. Het is soms zo jammer dat je niet de kans krijgt om met elkaar samen te werken, maar ik ben ontzettend blij dat dit nu is gelukt met vier talentvolle powervrouwen voor The Power Women Sessions."

Recentelijk werd bekend gemaakt dat April één van de hoofdrollen binnensleept voor de musical Jesus Christ Superstar als Maria Magdalena, een productie van de Belgische producent Music Hall.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda