April Darby ambassadrice Join for Freedom

15 december 2016, 10:54 - Redactie
April Darby ambassadrice Join for Freedom

April Darby is ambassadrice van de nieuwe stichting Join for Freedom. Vandaag zal zij in Amsterdam het eerste exemplaar van het boek Ik Overwin van Theo Terdu in ontvangst nemen. De opbrengst van dit boek komt ten goede aan Join for Freedom.

April Darby: "Ik ben begaan met mensen in nood en zal op verschillende manieren bijdragen aan Join for Freedom. Dat kan met mijn vak - zingen en acteren - te maken hebben, maar ik beslis ook mee over de selectie van projecten. Ik wilde me al langer aan een goed doel verbinden, iets terug doen. Tegelijkertijd ben ik kritisch, ik wil dat de financiën transparant zijn. Dat is bij Join for Freedom het geval. Daarnaast spreekt het me zeer aan dat de projecten voor een blijvende verandering zorgen en dat de mensen na afloop zelfvoorzienend zijn."

April Darby is zangeres en musicalactrice. Meerdere keren per week speelt ze Rachel Marron, de hoofdrol in de musical The Bodyguard. Ze werd opgeleid tot musical artist aan de Dutch Academy for Performing Arts. Ze verving de hoofdrol in de musical Sister Act, toerde door het land met de Soul Sisters en had haar eigen band.

Join for Freedom is een nieuwe Nederlandse stichting die zich inzet voor de vrijheid en onafhankelijkheid van mensen in verdrukking. Zij steunt wereldwijd kleine lokale projecten met een grote maatschappelijke impact. Join for Freedom wil dat iedereen vrij is van honger, armoede, lijden en onderdrukking en dat mensen kunnen leven als onafhankelijke en vrije geesten.

De initiatiefnemers geloven in het investeren in lokale initiatieven, gemotiveerde changemakers en bevlogen mensen om zo het volle potentieel te benutten en impact te hebben. De focus ligt op positieve veranderingen en kansen na een crisis, oorlog of andere ingrijpende gebeurtenis. De stichting selecteert ieder jaar minimaal vier projecten, die zij ondersteunt met kennis, expertise en middelen, met als uiteindelijk doel dat mensen meer vrijheid ervaren.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda