Antje Monteiro stelt Fit at Home gratis beschikbaar

16 maart 2020, 17:10 - Redactie
Antje Monteiro stelt Fit at Home gratis beschikbaar

Antje Monteiro stelt per direct haar on-demand sportplatform Fit at Home gratis beschikbaar voor alle Nederlanders. Omdat nu ook alle sportscholen dicht moeten, wil Antje Monteiro iedereen een hart onder de riem steken. Daarom stelt Antje nu voor iedereen Fit at Home gratis beschikbaar. Zo kan iedereen toch thuis blijven sporten.

Ze stelt haar sportplatform beschikbaar voor zolang als de lockdown duurt. "Het is belangrijk dat we dit virus met z’n allen bestrijden. Nu veel mensen gedwongen thuis zitten, is het belangrijk dat ze wel fit en vitaal kunnen blijven. Zij kunnen momenteel niet terecht in de sportschool of op de sportclub. Om hen toch de mogelijkheid te geven in beweging te blijven en op die manier fit te blijven, stel ik graag mijn platform Fit at Home gratis beschikbaar", aldus Antje.

Men kan zich gratis aanmelden en thuis sporten gedurende de periode dat alles op slot gaat, met de code IEDEREENFIT2020. Er is een speciale webpagina beschikbaar waarop stap voor stap vermeld staat hoe je je aan kunt melden: fitathome.nl/iedereenfit-2020.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda