Antje Monteiro begint eigen fitness kanaal

4 februari 2018, 15:21 - Redactie
Antje Monteiro begint eigen fitness kanaal

We weten dat we dagelijks meer moeten bewegen. Wie geen zin of tijd heeft om naar de sportschool te gaan om fysiek in vorm te raken, kan vanaf maandag 5 februari thuis voor de televisie sporten. Fit at Home is het eerste landelijke sportplatform voor het hele gezin waar je on demand kunt sporten via KPN en Ziggo.

Het concept voor dit nieuwe sporten is bedacht en uitgewerkt door Antje Monteiro. "Voor mijn werk moet ik fit blijven," zegt Antje. "Maar met een druk werkschema en een gezin is een bezoek aan de sportschool lastig in te plannen. Het liefst wilde ik thuis sporten, gewoon wanneer het mij uit zou komen en waar niemand meekijkt. Het liefst onder begeleiding van een professional. Maar aangezien niet iedereen zich dit kan veroorloven bedacht ik samen met mijn compagnon Vincent Biekman Fit at Home. Fit at Home is het Netflix van het thuis-sporten. Bij Netflix krijg je een menu met films, bij Fit at Home krijg je een menu met meer dan 900 work-outs! Want hoe fantastisch is het dat je thuis kunt sporten op de momenten dat het jou uitkomt met een professional die via het tv-kanaal jou begeleidt."

De trainers, die aan Fit at Home meewerken zijn de personal trainers van de sterren. Zo kun je onder andere trainen met de personal trainers van Afrojack, Quinty Trustfull, Humberto Tan, Romy Monteiro, Waylon, Gerard Joling, Tatjana, Johnny de Mol en Jeroen van der Boom. Fit at Home biedt diverse work-outs zoals buik, benen en billen, 20 minuten total body, kickboksen, intensity en Yoga.

Bij Fit at Home is ook aan de kinderen gedacht. Robin Martens bekend van GTST en winnaar van Dance Dance Dance leert de kids de leukste dansmoves. Ook ontbreken de praktische voedingstips niet en verschijnen er wekelijks nieuwe recepten. Met meer dan 900 work-outs wordt meer bewegen nog makkelijker, toegankelijker en voordeliger.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda