Anouk van Nes keert na 10 jaar terug in Mamma Mia!

26 april 2019, 18:27 - Redactie
Anouk van Nes keert na 10 jaar terug in Mamma Mia!
Foto: Instagram Anouk van Nes

Anouk van Nes is binnenkort te zien in de musical Mamma Mia! in het Beatrix Theater in Utrecht. De actrice zal de rol van Tanja gaan delen met Sophia Wezer, die op dit moment herstellende is van een blessure.

Het Griekse decor van de musical én het karakter van personage Tanja zijn Anouk zeker niet vreemd: tien jaar geleden vertolkte ze deze rol namelijk ook in de reizende productie van Mamma Mia!. Ze werd hiervoor zelfs genomineerd voor een Musical Award voor Beste vrouwelijke bijrol in een grote musical. De actrice was razend enthousiast toen ze werd gevraagd om opnieuw in de huid van Tanja te kruipen: "Dit voelt echt als thuiskomen!"

Naast Mamma Mia! heeft ze ook grote musicals als Cats, Dirty Dancing, La Cage Aux Folles en De Tweeling op haar naam staan. Bij het grote publiek is ze vooral bekend als Roxy Belinfante in Goede Tijden Slechte Tijden. Dit seizoen was ze te zien in de vriendinnencomedy Opvliegers 4, ze zal komend seizoen te zien zijn in Opvliegers 5.

"Ik heb die rol destijds met ontzettend veel plezier gespeeld," aldus Anouk. "Het is heerlijk om me weer in Tanja te verdiepen en het karakter opnieuw vorm te geven. Maar ik ben vooral erg blij en trots dat ik onderdeel ga uitmaken van deze fantastische Mamma Mia!-familie!"

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda