Anouk en Peter Beense doen ook mee aan jubileumeditie Holland Zingt Hazes

6 november 2016, 13:50 - Redactie
Anouk en Peter Beense doen ook mee aan jubileumeditie Holland Zingt Hazes

Anouk en Peter Beense zullen ook op het podium staan van de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes 2017 in de Ziggo Dome.

Daarmee worden zij toegevoegd aan een behoorlijke lijst artiesten, want naast Anouk en Peter staan ook Johnny de Mol, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Willeke Alberti in maart in de grootste bruine kroeg van Nederland. Dit aangevuld met vaste gezichten Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, André Hazes Jr en natuurlijk het bijzondere hologram van André Hazes.

De bekendmaking van Anouk komt eerder dan gepland. Donderdag stond een bespreking van Holland Zingt Hazes 2017 op het programma ter voorbereiding van de concerten en dat werd uiteindelijk onder het genot van een biertje afgesloten in de kroeg. Mede door de grote online animo voor het optreden van gisteravond en de vragen die naar aanleiding hiervan binnenkwamen bij de producent, is besloten de bekendmaking te vervroegen.

De kaartverkoop voor Holland Zingt Hazes 2017 gaat hard, want vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zijn intussen uitverkocht. Om alle fans de kans te geven deze bijzondere jubileumeditie bij te wonen, heeft LiveLane half oktober nog een extra concert aangekondigd op 18 maart.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda