Anne-Marie Jung presenteert musicalconcert

15 november 2019, 09:12 - Redactie
Anne-Marie Jung presenteert musicalconcert
Foto: Bart Honingh

Boxtel’s Harmonie heeft actrice, zangeres en cabaretière Anne-Marie Jung weten te strikken als presentatrice van het musicalconcert One Night Only op zaterdag 16 november. Anne-Marie was onder meer te zien in de musical Petticoat, naast André van Duin in Ja hoor, daar is ie weer, in het komische toneelstuk The Play That Goes Wrong en met haar solovoorstellingen De Exoot en RAM.

Komend seizoen is zij te zien in het toneelstuk Hendrik Groen, zolang er leven is. Op televisie was ze naast onder anderen Ilse Warringa en Tina de Bruin te zien in Foute Vriendinnen. Bij het grote publiek is ze bekend geworden door haar deelname aan Wie is de mol?, waar ze uiteindelijk ook de mol bleek te zijn.

Anne-Marie is ambassadeur van War Child. Samen met haar twee vriendinnen Tina de Bruin en Eva van der Gucht beklimt ze in januari de bijna 5.900 meter hoge Kilimanjaro in Afrika. Op die manier zamelen ze geld in om kinderen in oorlogsgebieden te helpen. De presentatrice werkt belangeloos mee aan One Night Only, maar collecteert tijdens het concert wel voor War Child.

Diverse musicalnummers worden op zaterdagavond 16 november gezongen door Nienke van Horen en Ingrid van den Nieuwenhuizen. De beide zangeressen zijn afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Muziektheater en kregen les van o.a. Edward Hoepelman. De professionele zangeressen zingen onder andere nummers uit Wicked, Frozen en Les Misérables.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Tocht
Locatie: Friso Theater
Datum: 01-10-2023
Tijd: 14:30 uur
Volledige agenda