Simone Kleinsma, André van Duin en Ilse Warringa in Theater Maas

9 februari 2021, 19:02 - Redactie
Simone Kleinsma, André van Duin en Ilse Warringa in Theater Maas
Foto: Sabrina Bongiovanni

Wat hebben Tante Leen, zangeres uit de Amsterdamse Jordaan, en fadozangeres Maria de Fatima gemeen volgens Jacqueline Govaert? En waarom is Gijs Scholten van Aschat nieuwsgierig naar een musical over Johan Cruijff? Wekelijks blikt Cornald Maas in het nieuwe programma Theater Maas met een bekende podiumkunstenaar vooruit op wat er nu online en stráks in de theaters te zien is.

Cornald Maas spreekt hierover met - in volgorde van uitzending - Gijs Scholten van Aschat, Maike Meijer, Jacqueline Govaert, Ilse Warringa, Hadewych Minis, Simone Kleinsma, Pieter Derks en André van Duin. Musicals, monologen, muziektheater, klassiek en modern ballet, toneel, cabaret en opera; alles wordt behandeld.

Cornald Maas: "We laten zien wat er, ondanks corona, nog wél op de Nederlandse podia te beleven valt - vooral online. En we blikken vooruit op voorstellingen en concerten die straks, als er weer meer mogelijk is, te zien zullen zijn. Zo dragen we er hopelijk aan bij dat iedereen het theater en het rijke aanbod blijft vinden."

Theater Maas is vanaf dinsdag 16 februari 8 weken lang te zien om 21:10 op NPO 2.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Dolfje Weerwolfje
Datum: 03-10-2021
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda