André Hazes in duet met het hologram van zijn vader tijdens Holland Zingt Hazes

10 september 2018, 18:42 - Redactie
André Hazes in duet met het hologram van zijn vader tijdens Holland Zingt Hazes

Voor het eerst in de geschiedenis van Holland Zingt Hazes gaat André Hazes in duet met het hologram van zijn vader. Tijdens de concerten op 22 en 23 maart 2019 in de Ziggo Dome zal André Hazes samen met zijn vader zingen. De ontwikkeling van het hologram is al zo ver dat André wellicht zijn vader kan omarmen.

In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat André Hazes op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval overleed. Voor André, die tijdens zijn grote optredens altijd een kruk op het podium met daarop een biertje voor zijn vader heeft klaar staan, is het duet een droom die uitkomt. Maar niet alleen voor André. Sinds Holland Zingt Hazes het hologram heeft geïntroduceerd, roepen de fans om een duet met vader en zoon.

André Hazes kan niet wachten tot dat moment. "Ik heb lang getwijfeld of ik een duet met mijn vader aandurfde. Maar de techniek is nu zo ver ontwikkeld dat dit onvergetelijke moment nu echt haalbaar is. Ik ben ongelooflijk trots dat ik dit straks mag doen. Het is niet alleen een cadeau aan het publiek maar ook zeker een cadeau voor mijzelf".

De zevende editie van Holland Zingt Hazes vindt plaats op 22 en 23 maart 2019 in de Ziggo Dome. Naast André treden ook Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Jamai en Xander de Buisonjé op.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda