Anastasia-collega’s nemen het op voor Milan van Waardenburg

13 december 2019, 21:32 - Redactie
Anastasia-collega’s nemen het op voor Milan van Waardenburg
Foto: Roy Beusker

De Anastasia-collega's van Milan van Waardenburg hebben hem vrijdagmiddag tijdens de nominatielunch voor de Musical Awards in Amsterdam een hart onder de riem gestoken. Als enige van de hoofdcast wist hij geen nominatie binnen te slepen, tot ontsteltenis van zijn vakgenoten. In de musical speelt Milan de rol van Dmitri.

Anastasia kreeg in totaal tien nominaties. "Te gek", zegt Gerrie van der Klei tegen BuzzE. "Maar één te weinig, helaas." De actrice noemt het zelfs heel gênant dat de jury aan Milan is voorbijgegaan. "Dat mag de hele pers, de Nederlandse bevolking en de jury weten, op het risico dat ik nooit meer een award krijg. Maar wij vinden dat allemaal."

Tessa Sunniva van Tol die de hoofdrol speelt in Anastasia zegt: "Die man is fantastisch, hij staat elke dag zijn ziel en zaligheid op het toneel te geven. Hij zingt fantastisch en speelt waanzinnig". Toch begrijpt de actrice het ook wel, gezien de concurrentie in de categorie beste mannelijke hoofdrol. "Ja, het is een heel zware categorie dit jaar bij de mannen maar wat mij betreft had hij daar absoluut bij gehoord. Ik weet zeker dat hij in de toekomst op zijn minst een keer genomineerd wordt."

Ad Knippels, die zelfs twee nominaties kreeg, vindt het zuur voor Milan. "Maar hij gaat er zo goed mee om. Ik denk dat Tessa en ik al de grootste prijs hebben en dat is Milan. Hij is ook echt te gek, een goede collega. Ongelooflijk getalenteerd, ik vind hem een ster. Zijn tijd komt nog wel."

Gerrie: "Milan zei tegen me: kin omhoog en weer door. Hij vat het heel sportief op, Hij is ook nog zo jong, hij kan nog zo veel prijzen winnen.".

Ondertussen heeft Milan ook gereageerd op zijn eigen Facebookpagina, hij plaatste het onderstaande bericht:

Ik heb officieel de liefste collega’s van de wereld!

Eigenlijk was ik niet van plan er iets over te zeggen, maar na dit artikel wil ik toch nog iets schrijven.

Het krijgen van een nominatie of een award is leuk, maar zeker niet de reden waarom ik dit vak ben in gegaan. Ik sta avond aan avond te doen wat ik het allerliefste doe en dat is voor mij het aller belangrijkste.

Eigenlijk ben ik super trots. Kijk eens naar de namen die genomineerd zijn voor beste mannelijke hoofdrol. Al deze mannen hebben lang en breed hun sporen verdient in het vak en zijn van absoluut top niveau. Het feit dat ik daar NET buiten val, vind ik een enorm groot compliment. Het is ontzettend terecht dat deze mannen genomineerd zijn en vergeet ook niet dat het voor de jury een behoorlijke klus is om een keuze te maken.

Enfin, kop op en door. Ik leef voor mijn gevoel nog steeds een droom en geniet nog elke dag! Anastasia heeft zowaar 10!!! nominaties in de wacht gesleept en ik kan niet wachten om in januari als grootste supporter in de zaal te zitten!

MAY THE BEST WIN
X

Première
22 september 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
Meer over Anastasia Ander nieuws over Anastasia
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda