Amsterdam Musical speelt Annie op 4 en 5 juni

31 mei 2016, 13:09 - Redactie
Amsterdam Musical speelt Annie op 4 en 5 juni

Annie, het weesmeisje met de rode krullen, wie kent haar niet? Altijd vrolijk, altijd behulpzaam, maar ook zo ondeugend dat ze altijd overhoop ligt met de bazin van het weeshuis waar ze woont, Miss Hannigan. Maar ze is haar altijd te slim af.

Na Oliver! is Annie de tweede grote musical die Amsterdam Musical in samenwerking met Stichting Rumoer met een gecombineerde cast van volwassenen en kinderen op de planken brengt. Met deze feelgood musical zorgt hetmusicalgezelschap gegarandeerd voor een schaterlach, een goed meezing-gevoel en een slikmoment.

Verhaal

In de musical Annie zien we het weesmeisje Annie, dat elke dag weer hoopt dat haar ouders haar op komen halen uit het weeshuis. Op een dag wordt Annie uitgenodigd door de miljardair Oliver Warbucks om een week door te brengen in zijn huis.

Al snel beseft deze druk bezette zakenman dat hij dit kleine, vrolijke meisje helemaal niet meer kwijt wil. Hij zou Annie het liefst adopteren, maar doet voor de rode krullenbol toch een poging haar ouders te vinden. Een groot geldbedrag wordt beschikbaar gesteld voor diegene die meer kan vertellen over waar haar ouders zijn. Miss Hannigan, die eigenlijk helemaal niet van kinderen houdt, blijkt ineens niet meer bereid Annie te laten gaan en bedenkt samen met haar broer een list om het meisje terug te krijgen. Maar wie is wie nu te snel af?

In deze vrolijke musical horen we bekende liedjes als Tomorrow, It’s a hard knock life en Little girls. De gevarieerde cast, bestaande uit 22 kinderen en 17 volwassenen, laat naast spel, zang en dans ook meerdere tapdance-nummers zien.

Deze show is de laatste van drie producties dit seizoen door musicalgezelschap Amsterdam Musical. Die vier voorstellingen op zaterdag 4 juni (14:00 en 19:00 uur) en zondag 5 juni (14:00 en 19:00 uur) vinden plaats in theater Podium Mozaïek aan de Bos en Lommerweg 191 in Amsterdam.

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door alle Vrienden van Stichting Rumoer en Stichting Prins Bernard Cultuurfonds.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda