Amerikaanse regisseur in Aalsmeer voor audities ONE de Musical

29 maart 2021, 12:06 - Redactie
Amerikaanse regisseur in Aalsmeer voor audities ONE de Musical

In november van dit jaar gaat ONE de Musical in premiere in Studio's Aalsmeer. Het verhaal gaat over eeuwige liefde tussen de dochter van de koning en een arbeider in het oude Egypte.

Het volledige theater wordt voor ONE verbouwd en voorzien van onder meer de allernieuwste LED techniek en een immens decor. Het publiek bevindt zich straks middenin het verhaal en de actie. De cast bestaat naast zangers en zangeressen onder meer uit acrobaten en free runners. Zij vertonen naast, boven en voor het publiek stunts. Om dit alles mogelijk te maken is voor de regie een beroep gedaan op Bart Doerfler uit Las Vegas.

Bart Doerfler is een vakman in hart en nieren. Veelzijdigheid is daarbij het sleutelwoord. De afgelopen jaren werkte Doerfler als consultant, choreograaf en regisseur voor uiteenlopende producties. Hij verstaat de kunst om intieme en ingetogen momenten af te wisselen met groots en meeslepend spektakel. Een combinatie die uniek is en hem tot een veelgevraagde regisseur maakt in alle delen van de wereld.

Doerfler werkte tot voor kort als Creative Director voor Cartoon Network Live . Daarnaast opende hij onlangs The Wizarding World of Harry Potter in de Universal Studios in Hollywood en vervulde de rol van regisseur. In 2018 was Doerfler choreograaf van Golden Night’s Cheerleaders in Las Vegas, in opdracht van NHL. Ook dichter in Europa maakte hij naam in de wereld van live entertainment. Doerfler creëerde voor Stage Entertainment de show Passion van Holiday on Ice. Een show die vervolgens de hele wereld over ging. Ook muzikale spektakels zijn hem niet vreemd. Hij bewees zijn kunde op dit gebied met Grease, the Arena Show in opdracht van het Belgische Music Hall.

Doerfler werd inmiddels maar liefst acht keer met vak prijzen bekroond voor zijn werk. De regisseur combineert kennis van zijn metier met respect voor de artiesten en acteurs die zijn visie naar de bühne vertalen. Tijdens het creatieve proces enthousiasmeert hij voortdurend alle betrokkenen, coacht ze waar mogelijk en verstaat de kunst om helder en duidelijk te communiceren.

ONE de Musical gaat op 28 november 2021 in première in Studio’s Aalsmeer.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda