Allard Blom eerste gastdocent in college tour sessies MusicalCamp

11 januari 2019, 11:40 - Redactie
Allard Blom eerste gastdocent in college tour sessies MusicalCamp
Foto: Roy Beusker

Wegens het tienjarig jubileum pakt MusicalCamp uit. Naast de bekende musicalartiesten die elk jaar les geven op MusicalCamp en de volwassenen tak MusicalSummerAcademy, zal er elke kampweek een college tour achtige avond worden georganiseerd. De eerste gast in deze reeks is vandaag bekend gemaakt. Niemand minder dan Musical Award winnaar Allard Blom, schrijver en vertaler van tal van grote musicals, zal te gast zijn.

Allard is in het vakgebied één van de grootste namen waar het aankomt op vertalingen en nieuw geschreven werk. Momenteel speelt in Belgïe de musical 40-45 van zijn hand. Ook de voorloper 14-18 en tal van andere grote producties zijn door Allard geschreven. Hij won een Musical Award en was nog drie keer genomineerd voor eenzelfde prijs.

Tijdens deze avond gaat Allard in gesprek met Marc Ramaekers over zijn vak als vertaler en schrijver. Uiteraard met alle ruimte voor vragen van de deelnemers.

"Als aanbieder van kwaliteitsonderwijs in combinatie met heerlijke vakanties, vinden wij het belangrijk dat onze deelnemers ook leren over de andere vakgebieden" vertelt Marc Ramaekers. "Je werkt in het theater met zoveel mensen samen en hun vakgebied begrijpen is niet alleen interessant, het maakt je een betere collega wanneer je iemand zijn vakgebied kent en kan waarderen. Het is voor ons een grote eer Allard als eerste aan te mogen kondigen".

Allard zal aanwezig zijn in week C. Meer gastdocenten en namen in de college tour serie worden binnenkort bekend gemaakt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda