Alex Klaasen lanceert tweede single van kerstalbum

6 december 2022, 13:04 - Redactie
Alex Klaasen lanceert tweede single van kerstalbum

Alex Klaasen brengt vandaag zijn tweede kerst-single met bijbehorende videoclip uit van het succesvolle kerstalbum Santa Klaasen. De single The greatest Christmas is een nieuwe kerstklassieker geschreven door Jan en Keez Groenteman en o.a. te beluisteren op Spotify. In de bijbehorende videoclip is een bijzondere gastrol weggelegd voor Jim Bakkum.

Alex Klaasen: “Mijn nieuwe kerst-single getiteld The greatest Christmas komt van het album Santa Klaasen, dat ik maakte met Jan en Keez. Tim Kamps maakte daar een heerlijke kerst clip bij die begint als een perfecte kerst en eindigt in een gruwelijk drama. Als dit niet de kersthit van 2022 wordt, eet ik m’n eigen kerstboom op.”

Santa Klaasen is een album met 11 nieuwe kerstklassiekers om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen! Een kerstalbum met nieuwe kerstklassiekers, voor iedereen die het zat is om weer naar Jingle Bells en White Christmas te moeten luisteren. Perfect voor bij het kerstdiner, in de auto op weg naar oma of gewoon voor onder de boom.

Het album is gemaakt samen met Jan en Keez Groenteman (composities en arrangementen) en de cast van De Alex Klaasen Revue - Snowponies. Alex Klaasen staat tot en met 8 januari 2023 in het theater met Snowponies waarin een groot deel van de nummers van de CD voorbij komen.

Première
15 november 2021
Dernière
30 december 2022
Producent
MORE Theater Producties
Meer over SnowponiesAnder nieuws over Snowponies
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda