Aladdin is volgend jaar de zomershow van Kursaal Oostende

19 augustus 2019, 19:06 - Redactie
Aladdin is volgend jaar de zomershow van Kursaal Oostende

Volgend jaar zal Aladdin de zomershow van Kursaal Oostende zijn. Met bijna 10.000 bezoekers voor de musical Fame the Musical blikt Kursaal Oostende terug op een geslaagde musicalweek dit jaar. Na Mamma Mia! (twee keer), Cats, Evita, Dirty Dancing, Footloose en Flashdance werd telkens gekozen voor Engelstalige versies van bekende musicals tot nu toe.

In 2020 viert het Kursaal haar vijftiende verjaardag sinds de grote heropening. "In het kader van dit feestjaar wil Kursaal Oostende het gebouw toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen met een heel divers programma. De keuze voor een deel van het zomerprogramma van 2020 is mede hierdoor gevallen op Aladdin, de succesvolle Vlaamse familiemusical van Uitgezonderd." zegt een trotse burgemeester en voorzitter Bart Tommelein.

"Uitgezonderd. heeft fantastisch werk geleverd met een prachtige setting en een ijzersterke cast. We zijn als een blok gevallen voor deze productie en kijken al uit naar de acht shows in het Kursaal" aldus Gwendoline Nys van Kursaal Oostende.

Producent James Cooke is verheugd met de interesse van Kursaal Oostende. "Het is fantastisch dat we een verlengstuk kunnen breien aan onze succesreeks van eerder dit jaar. Oostende is geen onbekend gebied voor ons, want we brachten er eerder al de musical rond Pippi Langkous. Het belooft een spectaculaire, muzikale reis door het Midden-Oosten te worden. Een avontuur vol van humor, (buik)dans, enkele toverspreuken, een vliegend tapijt met een prinses erop en... een knotsgekke Geest uit een wonderlamp" zegt een enthousiaste James Cooke.

Aladdin is te zien in Kursaal Oostende van 13 tot 16 augustus 2020.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda