Aladdin deze maand nog op Disney Plus, The Lion King in februari

15 december 2019, 20:24 - Redactie
Aladdin deze maand nog op Disney Plus, The Lion King in februari

Goed nieuws voor alle fans van Aladdin, de nieuwe live-action versie van de film zal deze maand nog gaan verschijnen op Disney Plus. Vanaf zondag 29 december kun je genieten van Aladdin, Prinses Jasmine, Jafar en natuurlijk Genie. De film geregisseerd door Guy Ritchie ging op 22 mei dit jaar in première.

In Aladdin speelt Mena Massoud de rol van Aladdin, Naomi Scott speelt Princess Jasmine, Will Smith speelt Genie, de Nederlandse acteur Marwan Kenzari vertolkt Jafar, Billy Magnussen speelt Prince Anders en Nasim Pedrad speelt de rol van Dalia.

Daarnaast is ook duidelijk dat The Lion King snel naar Disney Plus zal gaan komen. De live-action versie van de film zal vanaf 22 februari volgend jaar te zien zijn op de streamingsdienst van Disney. In onder andere de Verenigde Staten en Canada is de film al een maandje eerder te zien.

De remake van de animatiefilm uit 1994 ging in juli dit jaar in première. In de remake speelt Beyoncé de rol van Nala, James Earl Jones vertolkt de stem van Mufasa, Donald Glover speelt de volwassen Simba, Alfre Woodard speelt Sarabi, Seth Rogen speelt Pumbaa, Billy Eichner vertolkt Timon en John Oliver speelt Zazu.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda