Al meer dan 1000 tickets verkocht voor Big Fish van KotéKoer vzw

14 juli 2022, 18:34 - Redactie
Al meer dan 1000 tickets verkocht voor Big Fish van KotéKoer vzw
Foto: Lauranne Cleenwerck

Sinds de start van de ticketverkoop begin mei zijn al 1000 tickets de deur uit. Iedereen kijkt er naar uit om meegenomen te worden naar de prachtige en fantasievolle wereld van Edward Bloom. Een cast van 25 enthousiaste en getalenteerde acteurs, aangevuld met een 14-koppig live orkest, kan alvast niet wachten om het publiek begin september te ontroeren met het meeslepende verhaal van Big Fish.

"Edward leidt een buitengewoon leven, vol avonturen met reuzen, zeemeerminnen en heksen. Althans, dat is wat hij aan zijn zoon vertelt. Maar wanneer Will zelf een kind krijgt en zijn vaders gezondheid achteruit gaat, moet Will de waarheid zoeken tussen alle sprookjesverhalen door. Wie is Edward Bloom eigenlijk en wat probeert hij duidelijk te maken met al zijn verhalen?"

Big Fish is een hartverwarmende show over fantasie, werkelijkheid, dromen, opvoeden en elkaar blijven inspireren. De show is gebaseerd op het boek van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. De muziek is van Andrew Lippa met teksten van John August. De voorstellingen zullen plaatsvinden van 3 tot en met 11 september in de Magdalenazaal te Brugge.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda