AFAS Software en Stage Entertainment verlengen samenwerking

28 juni 2024, 11:05 - Redactie
AFAS Software en Stage Entertainment verlengen samenwerking
Foto: Martijn Delahaye en Richard Jonker voor het Circustheater in Scheveningen

AFAS Software en Stage Entertainment Nederland zijn verheugd aan te kondigen dat hun samenwerking wordt verlengd tot 2028. AFAS blijft de naam gevende partner van het Circustheater in Scheveningen, dat eigendom is van Stage Entertainment en waar momenteel de succesvolle musical Frozen te zien is.

De samenwerking tussen Stage Entertainment Nederland en AFAS Software bestaat al sinds 2011. Gedurende deze periode is een sterke band tussen beide partijen opgebouwd die wordt gekenmerkt door het vermogen van beide organisaties om elkaar te inspireren en te motiveren, wat heeft bijgedragen aan talrijke succesvolle producties en evenementen.

Het Circustheater is een belangrijk cultureel centrum in Nederland, bekend om zijn hoogwaardige producties en gastvrije ambiance. AFAS Software, een toonaangevend Nederlands bedrijf in bedrijfssoftware, is trots om zijn naam aan dit theater te verbinden en zo bij te dragen aan de culturele en artistieke ontwikkeling van het land.

"De verlenging van onze samenwerking met Stage Entertainment is een blijk van onze toewijding aan cultuur en entertainment," zegt Martijn Delahaye, Directeur Marketing & Communicatie van AFAS Software. " Wij vinden het belangrijk om samen met Stage Entertainment te blijven investeren in plezier en verbinding in het theater, die verder gaat dan onze AFAS producten en dienstverlening. We kijken ernaar uit om de komende jaren nog meer inspirerende producties te ondersteunen en bij te dragen aan het succes van het AFAS Circustheater."

Ook Richard Jonker, Directeur Theaters Stage Entertainment Nederland is verheugd over de voortzetting van de samenwerking. "Het is fantastisch om deze langdurige samenwerking weer te kunnen verlengen, met name omdat we elkaar na al die jaren nog steeds kunnen aanvullen en uitdagen. De gedeelde visie over de ultieme theater hospitality zorgt ervoor dat we onze gasten elke dag weer kunnen verrassen."

Met deze verlenging tot 2028 zetten AFAS Software en Stage Entertainment Nederland een belangrijke stap in de verdere versterking van hun langdurige en succesvolle relatie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda