Acteurs remake van West Side Story bekend

15 januari 2019, 22:01 - Redactie
Acteurs remake van West Side Story bekend

Regisseur Steven Spielberg heeft zijn hoofdrolspelers gevonden voor de remake die hij gaat maken van West Side Story. Eerder werd al duidelijk dat Ansel Elgort de hoofdrol van Tony gaat spelen. De 17-jarige actrice Rachel Zegler gaat naast hem de rol van Maria vertolken.

Voor de twee belangrijkste bijrollen van Anita en Shark-leden Bernardo en Chino koos Spielberg voor Broadway-acteurs. Ariana DeBose speelt Anita, David Alvarez is gekozen als Bernardo. Josh Andrés Rivera gaat de rol van Chino vertolken.

In totaal meldden zich meer dan 30.000 mensen om auditie te doen voor de film. Spielberg en zijn producententeam wilden voor de rollen van de Puerto Ricaanse immigranten daadwerkelijk acteurs van Latijns-Amerikaanse komaf vinden. Ook verdiepten de makers zich in de cultuur en historie van Puerto Rico.

Een bijzondere toevoeging aan de cast is Rita Moreno. De nu 87-jarige actrice speelde in het origineel uit 1961 de rol van Anita. Nu zal zij te zien zijn als Valentina, een vrouwelijk personage dat de rol van Doc, de eigenaar van een lokale buurtsuper, vervangt. Moreno is ook een van de producers van de film.

De opnames van de remake gaan deze zomer van start.

Bron: RTL Nieuws

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda