Aaron Crow ook bij The Illusionists in België

7 december 2016, 12:21 - Redactie

De succesvolle magic show The Illusionists, strijkt vanaf 17 februari 2017 neer in Vlaanderen. Normaal verzamelt The Illusionists zeven van de beste illusionisten ter wereld in één wervelende show, maar voor de shows in België wordt er - naast Kobe Van Herwegen die het voorprogramma verzorgt - met West-Vlaming Aaron Crow nog een achtste illusionist toegevoegd.

In 2013 nam Aaron deel aan Britain's Got Talent, waar hij het tot in de halve finale schopte. Aaron Crow werd daarna uit meer dan drieduizend kandidaten gekozen om deel uit te maken van The Illusionists en reisde de wereld rond met deze magische productie. Voor Aaron Crow zijn de shows van The Illusionists in België dan ook de ideale gelegenheid om zijn kunnen te tonen aan zijn landgenoten.

"Mijn collega-illusionisten en ik waren eerder al te gast in in Abu Dhabi, Nieuw Zeeland, Singapore, Mexico, Australië en de Verenigde Staten. Ik ben heel blij dat ik het team terug mag vervoegen voor de shows in België", aldus Aaron Crow.

"Binnen de goochelwereld ben ik wat men noemt een household name, maar in België weten de mensen eigenlijk niet wat ik doe en kennen bij wijze van spreken alleen de buren mij(lacht). Voor mijn acts kreeg ik in het buitenland al verschillende hooggewaardeerde awards, zoals ‘The International Brand Personality Award’, die in het verleden onder meer werd toegekend aan Steve Jobs en Nelson Mandela. Ik werd wereldkampioen mentalisme en ook beloond met een award in het 'World Championship – Title in Magic'.Ik zie het nu dan ook als een enorme kans, om in deze onwaarschijnlijke show, aan mijn landgenoten te laten zien wat ik kan", aldus Aaron.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda