50.000 verkochte tickets voor Jesus Christ Superstar

4 december 2023, 12:23 - Redactie
50.000 verkochte tickets voor Jesus Christ Superstar

Op de eerste repetitiedag van de musical Jesus Christ Superstar hebben producenten Albert Verlinde, Jaco Kaasschieter en Matthijs Bongertman bekendgemaakt dat er inmiddels al meer dan 50.000 tickets verkocht zijn. Daarmee is deze productie, met Jeangu Macrooy als Jesus in de hoofdrol, nu al een succes te noemen.

"We zijn heel blij dat de kaartverkoop zo ontzettend goed gaat," laat Albert Verlinde weten. "De première vindt plaats op 21 januari 2024. Het is ongelooflijk dat, zes weken voor die datum, er al zoveel interesse is. Vandaag is de eerste repetitiedag en van wat ik gehoord heb wordt het veelbelovend. Regisseur Ivo van Hove is een ware meester als je ziet hoe hij het beste uit de cast haalt. Of ze nu in het ensemble staan of een hoofdrol vertolken. Als producent is het een waar genoegen om hen allen aan het werk te zien. Ze gaan voor elkaar door het vuur."

De musical Jesus Christ Superstar heeft een sterrencast. Jeangu Macrooy (Jesus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Alex Klaasen (King Herod), Paul de Leeuw (alternate King Herod) en Magtel de Laat (Mary Magdalene) spelen de hoofdrollen.

Jesus Christ Superstar gaat op 21 januari 2024 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en is daarna slechts zeven maanden te zien in 23 theaters.

Première
21 januari 2024
Dernière
24 november 2024
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Jesus Christ Superstar (2024) Ander nieuws over Jesus Christ Superstar (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda