50.000 kaarten verkocht voor nieuwe musical Red Star Line

12 september 2022, 17:05 - Redactie
50.000 kaarten verkocht voor nieuwe musical Red Star Line

Nadat eind vorige maand Studio 100 de nieuwe spektakelmusical Red Star Line aankondigde gaat het snel met de kaartverkoop. Na minder dan twee weken is de grens van 50.000 verkochte kaarten al bereikt. De wereldpremière staat gepland op 19 maart 2023.

Red Star Line is de grote opvolger van de succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Na een geslaagde persconferentie twee weken geleden, voelden we meteen dat we er met deze nieuwe productie opnieuw in slagen om een breed publiek aan te spreken. In deze uitdagende tijden zijn wij dan ook bijzonder verheugd dat de teller voor Red Star Line na twee weken al op 50.000 tickets staat! Dat is alvast een heel mooi compliment."

Met deze nieuwe productie bouwt Studio 100 stevig verder aan de traditie van spektakelmusicals voor een zeer breed publiek over een stuk Vlaamse geschiedenis dat tegelijk ook nog steeds actueel is in de huidige samenleving omwille van het thema. Red Star line is een verhaal van alle tijden: van dromen en verwachtingen, van ondernemen, slagen en falen, van hoop en verlangen, van zoeken naar een beetje geluk, overkoepeld door de kracht van ware liefde die zich een weg moet banen over de grilligste golven van de Atlantische Oceaan.

Afgelopen weekend deelde Studio 100 nog een teaser van de nieuwe musical, deze bekijk je hier.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda