3 Musketiers, de Musical van Het Brabants Muziek-Theater op tour door Brabant

4 juni 2018, 10:27 - Redactie
3 Musketiers, de Musical van Het Brabants Muziek-Theater op tour door Brabant

Het Brabants Muziek-Theater zal in oktober en november gaan touren met 3 Musketiers, de Musical. De voorstelling zal te zien zijn in diverse Brabantse theaters.

Met de musical neemt het gezelschap je mee terug naar het begin van de 17e eeuw. De musical vertelt het romantische verhaal van de jonge D’Artagnan, die zijn ouders verlaat om carrière te maken aan het hof van Franse koning Louis de XIII. Onderweg naar het hof treft hij de lieftallige Constance, op wie hij op slag verliefd wordt. Ook ontmoet hij drie musketiers en samen met hen begint een groots en meeslepend avontuur.

Met een triomfantelijk en tegelijkertijd diep triest einde is het een gevarieerde musical vol romantiek, actie, intriges en dramatiek. De door een live-orkest gespeelde muziek werd geschreven door het Nederlandse duo Bolland en Bolland, onder meer bekend van hits als Rock Me Amadeus en In The Army Now. Het Brabants Muziek-Theater heeft de rechten verkregen om de originele Nederlandse versie van 3 Musketiers, de Musical uit te breiden met enkele nummers uit de aangepaste Duitse versie.

3 Musketiers, de Musical beleeft haar premièreweekend op zaterdag 6 en zondag 7 oktober in Theater De Lievekamp te Oss en tourt vervolgens langs Brabantse theaters: op zaterdag 27 oktober in Theater De Leest te Waalwijk, zaterdag 3 november in Theater De Blauwe Kei te Veghel, vrijdag 16 en zaterdag 17 november in Theater De Schalm te Veldhoven en afsluitend op vrijdag 30 november in Chassé Theater te Breda.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda