2e editie A Night Between the Stars op komst

15 januari 2019, 15:31 - Redactie
2e editie A Night Between the Stars op komst

Musicals nemen toe in populariteit. Na een succesvolle editie in 2018 en de uitreiking van de prestigieuze AD publieksprijs voor het tweede jaar op rij, neemt het AD zelf de regie wederom in handen. Showbizz en cultuur zijn belangrijke redactionele domeinen voor het AD en voor haar lezers. Speciaal voor de musicalliefhebber en trouwe AD-lezers organiseert het AD op maandag 18 februari ‘A Night Between the Stars’. Dit wordt samen met uitvoerend producent Shows & Events georganiseerd.

Inhoudelijk is het een 'aftershow' van de Musical Awards. Het geeft een uniek kijkje achter de schermen. Sterren als Tony Neef, Brigitte Heitzer, René van Kooten, Freek Bartels, Stanley Burleson, Nurlaila Karim en Renée van Wegberg vertellen alles wat de echte musicalliefhebber altijd al wilde weten met onder andere muzikale previews en optredens. De show is in het Beatrix Theater in Utrecht.

Sander Officier, Manager Commerce de Persgroep: “Al enkele jaren zijn wij heel actief op het gebied van vrije tijd. Naast er over schrijven, verkopen wij desgewenst ook de tickets. Een avondje naar het theater groeit aan populariteit onder onze doelgroep. Musicals zijn daar binnen echt de koploper. Wij zijn trots dat wij deze show voor de tweede keer mogen organiseren. Ervaring leert dat de aanwezige lezers het enorm waarderen om zo’n bijzonder kijkje in de keuken van het musicalwereldje te krijgen”.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda