25.000 Kaarten verkocht voor Titanic de musical

26 juli 2021, 10:09 - Redactie
25.000 Kaarten verkocht voor Titanic de musical

Het gaat goed met de kaartverkoop van Titanic de musical van producent De Graaf & Cornelissen. De kaartverkoop ging half mei van start en het geweldige aantal van 25.000 verkochte kaarten is nu al bereikt.

Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen: “Met het nieuws dat de kaartverkoop in zo’n korte tijd al het geweldige aantal van ruim 25.000 heeft overschreden zijn we enorm blij en er eerlijk gezegd ook een beetje door verrast. Na de moeilijke periode voelt dit voor ons echt als een blijk van vertrouwen van het publiek. Er is ons met De Graaf & Cornelissen Entertainment dan ook alles aan gelegen er een fantastische voorstelling van te maken. De wetenschap dat een verhaal echt gebeurd is maakt het altijd extra aangrijpend. En dit is een indrukwekkende vernieuwde versie. Met een cast en orkest die ongetwijfeld voor vuurwerk gaan zorgen. We kunnen niet wachten om te beginnen!’’.

De musical over het bekendste en meest luxueuze passagiersschip ter wereld is vanaf november met live-orkest en een 25-man sterke cast, waaronder René van Kooten, Wieneke Remmers, Dennis Willekens en Mariska van Kolck, te zien door het hele land.

Première
21 november 2021
Dernière
17 juli 2022
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Titanic (2021)Ander nieuws over Titanic (2021)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda