18 maart extra concert van jubileumeditie Holland Zingt Hazes

13 oktober 2016, 19:52 - Redactie
18 maart extra concert van jubileumeditie Holland Zingt Hazes

De verkoop van de tickets van Holland Zingt Hazes gaan als warme broodjes over de toonbank. Het gaat zelfs zo goed, dat het concert op zaterdag 25 maart al volledig is uitverkocht. Producent LiveLane heeft nu aangekondigd dat zij door de aanhoudende vraag naar concertkaartjes heeft besloten een extra concert van Holland Zingt Hazes te brengen. Dit extra concert vindt plaats op 18 maart 2017 in de Ziggo Dome.

In maart 2017 opent de Ziggo Dome voor het vijfde jaar op rij haar deuren voor Nederlands grootste meezingspektakel: Holland Zingt Hazes. En het wordt een spectaculaire show, want tijdens deze jubileumeditie staat naast Nederlands beste zangers en zangeressen ook een heus hologram van André Hazes op het Amsterdamse podium. Door middel van de allernieuwste hologramtechnieken zal de illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat.

Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom en André Hazes Jr. verlenen als vaste gezichten van Holland Zingt Hazes opnieuw hun medewerking aan de concertreeks. Onlangs is bekend gemaakt dat ook Xander de Buisonjé, Willeke Alberti en Edsilia Rombley het Hazes-podium zullen betreden. Binnenkort wordt de overige line-up van de jubileumeditie bekend gemaakt.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda